Нестандартни форми на обувките и огромни бижута също са тренд в модни колекции.Модата зацикли – от няколко

...
Нестандартни форми на обувките и огромни бижута също са тренд в модни колекции.Модата зацикли – от няколко
Коментари Харесай

С блясък и ярки цветове бягаме от сътресенията през 2023г.

Нестандартни форми на обувките и огромни  бижута също са тренд в модни колекции.

Модата зацикли – от няколко сезона в сбирките се въртят едни и същи неща, с леки корекции във визията. Така ще е и през 2023 година

Основните хрумвания, които се постановат през последните 3 години, отново ще господстват.

И има съответни аргументи за това. Модата, показана през 2019 година, която трябваше да залее улиците през 2020-а, остана неосъществена.

Неонови цветове, обувки с обемни форми и доста искра бяха измежду препоръчаните концепции. Заради пандемията се затворихме у дома, а пижамите и спортните екипи, които още преди този момент бяха шлагер като ежедневно облекло, станаха нормална част от живота ни и на открито.

След пандемията естествено всеки искаше да постави нещо цветно, даже крещящо, тъй като животът на открито още веднъж стартира да кипи.

Така че предходната година всички тези ярки тонове и впечатляващи блестящи тоалети напълно естествено се наместиха в дрешника.

Политическите и икономическите разтърсвания объркаха живота на милиони и дизайнерите не престават да оферират своя вид за бягство от действителността – отново неонови цветове, лъскави материи и обемисти и ексцентрични форми на аксесоари и бижута.
Така че трендовете в дизайнерските сбирки са няколко, без изненади:
– Пайети, лъскави камъни и доста мъниста. Това са декорациите освен на красивите публични рокли, само че и на бюстиета и блузи, които се комбинират с дънки за всекидневна приложимост.

Където няма такива бродерии, пък се употребяват блестящи платове.

Златисто и сребристо са наложителни, само че към тях се прибавят лъскави материи в отровнозелено, цикламено, жълто, яркочервено, синьо и така нататък

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР